Търсене Календар Блог За нас Партньори Бизнес Контакти
"Music Schools" - музикална школа
Гласувай
Рейтинг
0

Музиката е не само изкуство, не само наслада за сетивата, тя има своя душа, тя ти дава досег до нови светове. Музиката е светоусещане, мироглед и начин на живот. Тя може да осмисли деня ти, да ти даде крила и да те пренесе чудния свят на духовното.

Наслаждаването на мелодия е чудесно, но когато ти създаваш музика и когато тя изивра от теб, тогава всичко е много по-прекрасно и еуфорично. Създаването на звукове, съчетаването им в хармония и завладяване на аудиторията създава е прекрасно усещане, което не може да се сравни с нищо друго.

Екипът на „Musicschools.bg“ е създаден от млади, опитни изпълнители с различни жанрове и инструменти. Ние много добре познаваме пътя от желанието до професионалната изява. Много добре знаем, че трябва да видиш и опиташ, за да разбереш дали ти харесва.

„Musicschools.bg“ предлага музикални школи в детските градини, като всяко  едно дете може да се докосне както до различните инструменти, така и до различни стилове пеене, да почувства силата и красотата в тях и сам да реши какво го привлича.

Националната програма „Ръка за ръка“
„Благословен е този, който е намерил подходящата за него работа.“Томас Карлайл – 1775 г.-1881 г.Училището от най-ранна детска възраст е мястото, където човек придобива основните знания, умения и компетентности. Училището изгражда основните нагласи и...
Безплатни курсове за работа с платформа „Wordpress“
Съвременният живот се основава на технологиите. Един от факторите, които определят стойността и значимостта ни в обществото, са нашите познания, компетенции и възможности за боравене с технологиите. Екипът на „УЧИЛИЩА.BG” смята, че гимназиалният етап е...