Търсене Календар Блог За нас Партньори Бизнес Контакти
Безплатни курсове за работа с платформа „Wordpress“
Гласувай
Рейтинг
0

Съвременният живот се основава на технологиите. Един от факторите, които определят стойността и значимостта ни в обществото, са нашите познания, компетенции и възможности за боравене с технологиите. 

Екипът на „УЧИЛИЩА.BG” смята, че гимназиалният етап е подходящо за усвояване на специфични практически умения за боравене с технологиите, които да имат силно изразена бизнес насоченост. Учениците особено в 11. и 12. клас имат вече ясна представя от своите технологични влечения имат и базовите умения.

Образователният портал „УЧИЛИЩА.BG” ще организира безплатни курсове за работа със „WORDPRESS“, който е свободна платформа с отворен код за създаване на блогове или сайтове, използващ система за управление на съдържанието (CMS). С наша помощ учениците, които проявят желание и потенциал, ще реализират конкретни бизнес стъпки посредством интернет платформата, ръководени изцяло от тях.

 

Националната програма „Ръка за ръка“
„Благословен е този, който е намерил подходящата за него работа.“Томас Карлайл – 1775 г.-1881 г.Училището от най-ранна детска възраст е мястото, където човек придобива основните знания, умения и компетентности. Училището изгражда основните нагласи и...
"Music Schools" - музикална школа
Музиката е не само изкуство, не само наслада за сетивата, тя има своя душа, тя ти дава досег до нови светове. Музиката е светоусещане, мироглед и начин на живот. Тя може да осмисли деня ти, да ти даде крила и да те пренесе чудния свят на духовното....